Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Αρχίζουν τα πλέι-οφ της Euroleague


Ξεκινάει το καλύτερο κομμάτι της Euroleague (με εξαίρεση το φάιναλ-φορ), τα πλέι-οφ σήμερα. Στις 8 το βράδυ η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Μπασκονία και στις 8:45 η Φενέρμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αγωνίζεται με την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους. Προβλέπω και στα δυο παιχνίδια συγκλονιστικά παιχνίδια και θεωρώ πολύ πιθανό σε κάποιο από αυτά να γίνει η έκπληξη και να "σπάσει" η έδρα.


Αύριο παίζουν οι υπόλοιπες 4 ομάδες που προκρίθηκαν στα πλέι-οφ. Στις 8 η Εφές Πίλσεν θα κοντραριστεί στο πιο αμφίροπο ματς του διημέρου με την Μπαρτσελόνα, και στις 10:15 ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει μέσα στην Μαδρίτη να αιφνιδιάσει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης  Ρεάλ.  



Το παιχνίδι αυτό των "πρασίνων" είναι εξαιρετικά δύσκολο και φαβορί είναι φυσικά η Ρεάλ, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ένα θετικό, είναι το αουτσάιντερ και αυτό μπορεί να τον φέρει κάποια στιγμή σε θέση ισχύος , αρκεί να παίξει μυαλομένα, χωρίς λάθη και να παλέψει όσο μπορεί στα ρημπάουντ. Μεγάλο ρόλο πιστεύω ότι θα παίξει η μονομαχία στην θέση άσσου μεταξύ Καλάθη και Καμπάτσο!

Καλή επιτυχία στου πρασίνους του Πιτίνο και ελπίζω να δούμε αυτή την βδομάδα ωραίο μπάσκετ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: