Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Elisabeth Moss : Ρεσιτάλ ηθοποιίας στο The Handmaid's Tale


Είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές σειρές της τελευταίας δεκαετίας, κι αυτό χάρη και στην εκπληκτική ηθοποιό Elisabeth Moss. Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Μαργκαρετ Ατγουντ, παρακολουθούμε έναν κόσμο καταπιεστικό άκρως φονταμενταλιστικό όπου οι γυναίκες έχουν θέση στην σύγχρονη κοινωνία μόνο ως καλές σύζυγοι, πιστές υπηρέτριες, εργάτριες και όντα διαιώνισης του είδους.


Σ'αυτόν τον φουτουριστικό εφιάλτη, η Elisabeth Moss, πραγματικά βάζει όλο το είναι της σε έναν δραματικό και πολύ συναισθηματικό ρόλο, εκτοξεύοντας μετά από 3 σαιζόν την πρωταγωνιστριά της σε μια μοναδική περσόνα!


Γνωστή ως τώρα από την πολύ επιτυχημένη σειρά Mad Men, όπου και εκεί η Elisabeth άφησε το στίγμα της, και από καλούς αλλά όχι πολύ γνωστούς ρόλους σε διάφορες ταινίες, στο Handmaid's Tale θα γνωρίσει πια την απόλυτη καταξίωση και θα κερδίσει Golden Globe και Emmy καλύτερου δραματικού ρόλου!



Η σειρά αυτή την εποχή είναι στην τρίτη της σαιζόν, και έχει ανανεωθεί για άλλη μια χρονιά από το κανάλι Hulu τουλάχιστον. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: