Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

[TV SERIES] Legion - Η καλύτερη σειρά ηρώων κόμικ




Το Legion είναι μια σειρά με μεταλλαγμένους σουπερ-ήρωες, βασισμένο στον χαρακτήρα από τα κόμικ της Μάρβελ, Ντέηβιντ Χάλερ/Legeon (Dan Stephens). O ηρωάς μας είναι ένας σχιζοφρενής με απεριόριστες τηλεπαθητικές ικανότητες που τον μπλέκουν όμως συνέχεια σε μπελάδες σε κόσμους και σε διαστάσεις που μπορείς και δεν μπορείς να φανταστείς!



Δίπλα του είναι η Sydney Barret, μια πολύ όμορφη κοπέλα με την ικανότητα/βάσανο όποιον ακουμπά με το γυμνό της δέρμα να "αλλάζει" σώμα μαζί του! Η Syd θα είναι στο πλευρό του David, και θα προσπαθήσει να τον σώσει από ότι είναι αυτό που τον καταδιώκει.




Το εκρηκτικό αυτό ζευγάρι θα βρεθεί ταυτόχρονα ανάμεσα σε μια σφοδρή σύγκρουση δύο αντιμαχόμενων οργανισμών, με τους μεταλλαγμένους να προσπαθούν να διεκδικήσουν τα δικαιωματά τους και την κυβέρνηση να τους κυνηγά!




Η σειρά έχει μια από τις καλύτερες σκηνοθεσίες που έχω δει στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, έχει επίσης φοβερή μουσική και είναι σίγουρα κάτι πολύ διαφορετικό και ανατρεπτικό σε σχέση με τις περισσότερες σειρές που είναι βασισμένες στα κόμικς.



O David , ο κεντρικός ήρωας δηλάδη, είναι ο μεταλλαγμένος γιος του Καθηγητή Charles Xavier , και φυσικά πλανιέται και το ερώτημα αν θα συναντηθούνε σε αυτήν την σειρά μέχρι το τέλος της  3η σαιζόν!



Η σειρά Legion φτάνει μέσα στις επόμενες μέρες στο τέλος της, δυστυχώς αφού πραγματικά ξεχώριζε για την αισθητική της και την φαντασία της. Ελπίζω μόνο το φινάλε της να είναι αντάξιο όλων αυτών των επεισοδίων που είδαμε τα τελευταία τρία χρόνια!










Δεν υπάρχουν σχόλια: