Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

[TV SERIES] : DOOM PATROL


Doom Patrol. Άλλη μια σειρά με σουπερ-ήρωες; Ναι αλλά αυτοί οι ήρωες δεν έχουν καμμιά σχέση με τους κλασσικούς σούπερ-ήρωες που δεν χάνουν ποτέ. Κι αυτό γιατί είναι σφάλματα της φύσης και της τεχνολογίας, γεμάτοι ατέλειες και αδυναμίες που τους έχουνε περιθωριοποιήσει και απομακρύνει από τον φυσιολογικό κόσμο.




O Niles Caulder, υποδυόμενος από τον σπουδαίο ηθοποιό Τίμοθυ Νταλτον, είναι ο Αρχηγός τους αυτός που προσπαθεί να τους κάνει ομάδα, να τους κάνει να ελέγχουν τις παράξενες "δυνάμεις" τους και να τους προστατεύσει από τον σατανικό και ορκισμένο εχθρό του, τον Κύριο Κανένα!


Στη σειρά βέβαια όπως και στο κόμικ στο οποίο βασίζεται πρωταγωνιστές είναι οι ηρωές μας:


-Η Crazy Jane, ένα κορίτσι με 64 διαφορετικές προσωπικότητες, κάθε μια από τις οποίες έχει και ξεχωριστές "δυνάμεις".


-H Rita Farr , μια κοκέτα-ηθοποιός της δεκαετίας του 50 που "λιώνει" όταν χάνει την ψυχραιμία της.


- Ο Larry Trainor, ένας ομοφυλλόφιλος "τρακαρισμένος" αεροπόρος που κουβαλάει μέσα του ένα εξωγήινο "πνεύμα" με απίστευτες δυνάμεις


-O Cliff Steele, ένα μεγαλόσωμο ρομπότ, με μόνο ανθρώπινο κομμάτι πάνω του, τον εγκέφαλο ενός οδηγού αγώνων ταχύτητας.


- Κι ο Cyborg (Victor Stone) ένας μισός άνθρωπος μισός μηχανή σούπερ-ήρωας που διψά για περιπέτειες και μάχες εναντίον του "κακού".



Το Doom Patrol είναι μια σειρά με πολύ χιούμορ και παράνοια αλά Μόντυ Πάιθονς, που σε διασκεδάζει με περιπέτειες σε άλλες διαστάσεις από τις συνηθισμένες, τις οποίες εξηγεί συνήθως με ένα δικό της φευγάτο τρόπο, αλλά πάντα με πολύ καλη ποιότητα σε όλους τους τομείς δημιουργίας, γι'αυτό και από την πρώτη σαιζόν έχει κερδίσει πολλούς φαν!  






Δεν υπάρχουν σχόλια: