Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Οι Αμερικάνοι που δεν έπεισαν ποτέ εκτός 4άδας από την Γαλλία


Από την στιγμή που ο ένας μετά τον άλλον Αμερικάνος σούπερ-σταρ αρνούταν την πρόσκληση στην Εθνική του ομάδα, ήταν αναμενόμενο ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δύσκολα οι ΗΠΑ θα μπορέσουν να διακριθούν. Και αυτό φάνηκε και στην Κίνα και στον αγώνα με την Τουρκία, όπου σωθήκανε από θαύμα από μια πολύ ντροπιαστική ήττα και στον αγώνα με την Ελλάδα όπου μπόρεσαν να βάλουνε μόνο 69 πόντους απέναντι στην αργή Ελληνική άμυνα!

Έτσι δεν είναι έκπληξη ο αποκλεισμός τους από μια πολύ δυνατή και αθλητική Γαλλία με 89-79. Δεν άξιζαν οι ΗΠΑ  την είσοδο τους στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ας προσέξουν την επόμενη φορά να πείσουν τους καλυτερούς τους παίχτες να αγωνιστούν για την πατρίδα τους. Ως τότε ας αρκεστούν στους αγώνες κατάταξης.

Έτσι και με την αναμενόμενη νίκη της Αυστραλίας με 82-70 επί της Τσεχίας πάμε σε δυο σούπερ-ημιτελικούς Ισπανία-Αυστραλία και Γαλλία-Αργεντινή! Αν και οι ομάδες είναι όλες περίπου ισοδύναμες , εγώ θα πόνταρα στα "καγκουρό". Έχω μια διαίσθηση ότι φέτος είναι η χρονιά τους στο μπάσκετ...





Δεν υπάρχουν σχόλια: