Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Η εφτάψυχη Ισπανία στον τέλικο του Παγκοσμίου μετά από αγώνα-θρίλερ με την Αυστραλία!


Σ'έναν συγκλονιστικό ημιτελικό που κρίθηκε στην 2η παράταση, οι Ισπανοί που κυνγούσαν στο σκορ τους Αυστραλούς σχεδόν σε όλο τον αγώνα, πήρανε την πολυπόθητη πρόκριση με 95-88. Με 3 μεγάλους πρωταγωνιστές, τον Μάρκ Γκασόλ, τον Ρίκι Ρούμπιο και τον Γιουλ που με τα δικά του τρίποντα κρίθηκε ο ημιτελικός, οι Ισπανοί κάμψανε την πολύ μαχητική Αυστραλία του φοβερού Μιλς που όμως ήτανε πολύ μόνος του στο τέλος.

Οι Αυστραλοί χάσανε μοναδική ευκαιρεία να πάνε για πρώτη φορά στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αφού 4 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια του αγώνα ο Μιλς έχασε βολή που θα έδινε το προβάδισμα και πιθανότατα την νίκη στην Αυστραλία, ενώ και στο τέλος της κανονικής περιόδου έχασε σουτ υπό καλές προϋποθέσεις η Ντελαβεντόβα σε νεκρό χρόνο ! 

Τώρα οι Ισπανοί αναμένουν τον αντίπαλο τους στον τελικό μεταξύ Γαλλιάς και Αργεντινής και φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί για άλλο ένα χρυσό μετάλλιο. Οι σπουδαίοι αλλά άτυχοι Αυστραλοί θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό!


Δεν υπάρχουν σχόλια: