Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Πεδουλάκης ο νέος "πράσινος" προπονητής: Σκέψεις και προβληματισμοί


O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την υπογραφή συμβολαίου για δύο χρόνια με τον Αργύρη Πεδουλάκη! Έτσι ο Αργύρης επιστρέφει στο πάγκο του Παναθηναϊκού για τρίτη φορά. Φυσικά μετά από προπονητές όπως ο Τσάβι Πάσκουαλ και ο Ρικ Πιτίνο σε πολύ μεγάλη μερίδα οπαδών της ομάδας έπεσε μεγάλη γκρίνια ως και κατήφεια!



Για μένα το λάθος έχει γίνει από τον Δεκέμβρη του 18 με την απόλυση του Τσάβι. Όταν έχεις έναν προπονητή σαν τον Πασκουάλ, τον προστατεύεις μέχρι να βρεις έναν καλύτερο! Και είναι γεγονός ότι στην αγορά των προπονητών αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ισάξιος προπονητής διαθέσιμος του Πασκουάλ. Ας προσέχαμε...



Βέβαια περιμέναμε τον Ρικ....
Ο Πιτίνο το ξέραμε όμως από την πρώτη στιγμή που ήρθε ότι ήταν περαστικός. Ο άνθρωπος δεν είχε ανάγκη τον Παναθηναϊκό για την καριέρα του, είναι πάμπλουτος και θέλει να ζει στην Μέκκα του μπάσκετ, στις Η.Π.Α., όχι στην ανυπόληπτη, χρεωκοπημένη Ελλάδα. Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει για την αποφασή του; Κάναμε το λάθος σαν Παναθηναϊκός να νομίζουμε ότι μπορούμε να τον πείσουμε να μείνει και να γίνει ο αναμορφωτής της ομάδας, αντί να σκεφτόμαστε και να οργανώνουμε την επόμενη μέρα. Μέγα λάθος.



Τώρα αναγκαστικά δεν υπάρχει άλλη λύση, μόνο ο Αργύρης! Δεν υπάρχει όμως και κανένας λόγος για δράματα και φωνές. Έγινε για άλλη μια φορά λάθος σχεδιασμός, και δεν έχουμε άλλες επιλογές που να μην έχουν μεγάλο ρίσκο. Ο Αργύρης είναι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση, ξέρει τι πρέπει να κάνει, φυσικά δεν έχει τις γνώσεις του Πασκουάλ ούτε την προσωπικότητα του Πιτίνο. Είναι μια κλάση κάτω σαν πακέτο προπονητή κι από τους δύο. Τον σώζει όμως ότι γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Παναθηναϊκός .



Υπάρχει και ένα θετικό στην όλη υπόθεση, ότι είναι Έλληνας, και ότι έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τα πιο ελπιδοφόρα Ελληνόπουλα. Κι ελπίζω πολύ να δουλέψει με τον Παπαγιάννη και τον Θανάση, να τους ανεβάσει επίπεδο. Θα είναι μεγάλο κέρδος για την Πανάθα, όπως φυσικά και με Μήτογλου και Καλαϊτζάκη !! Εντάξει η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι εναντίον του, αλλά για να δούμε...ίσως κι από την άλλη να ήρθε η δικιά του στιγμή της επιτυχίας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: