Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

The Blues Vaders: Ένας χρόνος και κάτι μέρες πέρασαν....


Το πρώτο μας live
Ήταν 22 Ιουνίου πέρσι που οι Blues Vaders με το σχήμα που κρατάει μια χαρά μέχρι σήμερα, κάνουμε την πρώτη εμφανισή μας. Είναι η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής και είμαστε προσκεκλημένοι στον Πεζόδρομο Τιμοθέου στο Παγκράτι στις 8:30 το βράδυ. Λίγος φωτισμός, αρκετή μπύρα και μπόλικο άγχος για τους πρωτάρηδες...






Το setlist αποτελείται από τα Things going on, Mary don't you weep,5-10-15,Hound Dog, Love Whip, Smoke on the water, Evil on sundays , Season of the witch, Steamroller, Freightloader και στο τέλος το John the Revelator.




Πρώτη φορά στο Lazy Club
Τρεισήμισι μήνες μετά, 14 Οκτωβρίου, συμμετοχή  στο Open Mic του Lazy Club, μια αξιόλογη κίνηση των παιδιών του Lazy, που δίνουν έτσι τη δυνατότητα σε νέα γκρούπ να ακουστούν. Πολλά τα συγκροτήματα, και γι'αυτό πιεσμένος ο χρόνος μας, θα προλάβουμε όμως να "βγάλουμε" οχτώ τραγούδια. Εδώ θα παίξουμε Wish you would, 5-10-15, Get out of my life woman, Willy the Wimp. Kill my Baby, Love Whip, Smoke on the water,  John The Revelator.







The Crow- Blues Festival
Blues Festival στο Crow Club στις 23 Νοεμβρίου και ανοίγουμε τους Jumping Bones και τους Blues Cargo! Μεγάλη μας τιμή , και θα παίξουμε με το δικό μας στυλ μπλουζ και όχι μόνο: Willy the wimp, Wish you would, 5-10-15, Get out of my life woman, Kill my baby, Love Whip, Smoke on the water, Jockey full of Bourbon και φυσικά κλείνουμε με John the Revelator!












Πολλές αναποδιές και δυσάρεστα συμβάντα μας εμπόδισαν να εμφανιστούμε νωρίτερα γι'αυτό και αποφασίζουμε να παίξουμε, που αλλού, στο Lazy και σε άλλο ένα Open Mic στις 14 Απριλίου του 2019 πια. Το καλό είναι ότι έχουμε δουλέψει στο "σπίτι" κι έχουμε ετοιμάσει πολλά νέα "πράματα":
Call me the Breeze, Willy the Wimp, Wish you would, Freightloader, Money, Every Monday και κλείνουμε με  Folsom Prison Blues 




Κυριακή 12 Μαίου είναι η δική μας βραδιά! Και των καλών φίλων μας φυσικά πού γεμίζουν το Rockwood, μας εμψυχώνουν να κάνουμε κάτι που δεν έχουμε ξαναπετύχει σαν μπάντα, δηλαδή να "βγάλουμε" μια παράσταση μόνοι μας, χωρίς support ή lead band, και στο τέλος ανεβαίνουν πάνω και τζαμάρουνε και μαζί μας! Και φυσικά έχουμε πια μαζί μας και την φλαουτίστα μας, την Astral Plane να εμπλουτίζει τα τραγούδια μας!


Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο μέρη, στο Α' μέρος παίζουμε: Call me the Breeze,Willy the wimp,  Wish you would, Evil on Sundays, Money, 5-10-15, Kill my baby, Love Whip, Dear MrFantasy, Smoke on the water και Every Monday.



Στο δεύτερο μέρος μετά από ένα μικρό διάλειμμα και αφού βρήκαμε τον Frank (!!), ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με το Death don't have no mercy, Things going on, Get out of my life woman, Folsom Prison Blues. Στο σημείο εκείνο ανέβηκαν πάνω οι κολλητοί Jammers Blues Βασίλης και Πάνος , ο καλός μας φίλος πληκτράς Σωκράτης και ο κιθαρίστας των Driver's Hit και αγαπητός φίλος μας ο Νέστορας και παίξανε μαζί μας 5 τραγούδια για να κλείσουμε στο τέλος οι Blues Vaders με τα Season of the witch και John the Revelator! 




Κι επειδή απ'ότι φαίνεται δεν μπορούμε πολύ καιρό μακρυά από το Lazy Club αλλά και γιατί πολύ "πάμε" τους Driver's Hit  είπαμε να ανοίξουμε το λάιβ τους στις 7 Ιουνίου! Call me the breeze, Wish you would, Money, Smoke on the water, Dear Mr Fantasy, Evil on Sundays, Freightloader, Every Monday, Season of the witch, Have love will travel, Bad Luck και Quicky Joe Small τα τραγούδια που παίξαμε και πάλι με την Astral Plane στο φλάουτο αλλά και στα δεύτερα φωνητικά πια! 






Αυτή ήταν η πρώτη μας χρονιά, με όλα τα καλά της και τα κακά της, και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μας που μας υποστήριξαν με την παρουσία τους στα λάιβ μας και όχι μόνο, όλα τα συγκροτήματα που ανεβήκαμε στην ίδια σκηνή μαζί τους και όχι μόνο , τα μαγαζιά που μας δώσανε την δυνατότητα να παίξουμε τις μουσικές μας κι ελπίζω να μην το μετανιώσανε και φυσικά το Recover Studio και τους φίλους μας εκεί Μάνο και Άλεξ , το "στέκι" μας οπου γίνεται όλη η δουλειά για να μπορέσουμε να ακουστούμε και να ροκάρουμε μαζί μας! 
Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού από Σεπτέμβρη στα Λαιβάδικα!













Δεν υπάρχουν σχόλια: