Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Σαββάτο 29/06 10:30 - Terrapin & Leaving Tomorrow Live @the Zoo



Η προοδευτικότητα υπήρξε διαχρονικά βασικό χαρακτηριστικό της ροκ μουσικής περιλαμβάνοντας σχήματα που συνδύαζαν διαφορετικές μουσικές παραδόσεις!

Οι TERRAPIN (psych & acid folk rock με δόσεις αυτοσχεδιασμού) και οι LEAVING TOMORROW (eclectic prog rock) ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν νέες και παλαιότερες περιπετειώδεις μουσικές από τα άλμπουμ τους "Sanctuary" (2017, Terrapin), "Leaving Tomorrow" (2009, Leaving Tomorrow) και "Morningdom" (υπό έκδοση, Leaving Tomorrow) σε μια εμφάνιση που τιμά την ποικιλομορφία του προοδευτικού ροκ ήχου.






Οι Leaving Tomorrow είναι ένα ηλεκτρικό rock τρίο με αγγλικό στίχο. Δημιουργήθηκε το 2002 με έδρα την Αθήνα. Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, αλλά και συμμετοχές σε φεστιβάλ με πολλά άλλα γκρουπ της Aθηναϊκής μουσικής σκηνής, και όχι μόνο.
Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία με πολλές αναφορές στην ιστορία της rock μουσικής, στην κλασική, τη Jazz αλλά και την παραδοσιακή μουσική, ενώ στιχουργικά οι κοινωνικές και προσωπικές αφηγήσεις συναντούν πολύ συχνά την ποιητική γραφή. Το ομότιτλο, πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε από την Feedback Sound την άνοιξη του 2009 ακολουθούμενο από ένα ψηφιακό single to 2012 με τίτλο “Daylight & a lonely place”..
Το σχήμα έχει ηχογραφήσει το 2ο άλμπουμ του “Morningdom”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.



Οι μουσικοί:
Αλέξανδρος Ντούτσης -Ηλ. Κιθάρα, φωνητικά
Κωστής Ραΐσης – Ηλ.Μπάσο
Δημήτρης Κατσίκης – Τύμπανα, κρουστά

Περισσότερες πληροφορίες – επικοινωνία :
www.leavingtomorrow.bandcamp.com
www.facebook.com/LeavingTomorrow



Οι Terrapin είναι ένα σχετικά νεοσύστατο τρίο από την Αθήνα που ξεπήδησε από τους παλαίμαχους psych – rockers No Man’s Land.
Το πρώτο άλμπουμ των Terrapin με τίτλο Sanctuary κυκλοφόρησε το 2017 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.
Ο ήχος τους ξεκινά από το folk rock, περνά από τη ψυχεδέλεια, το progressive rock και το acid folk και φτάνει ως τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό – με μόνιμο σταθερό άξονα την τραγουδοποιΐα.
Οι ζωντανές τους εμφανίσεις διακρίνονται για την εσωτερική ένταση, το πάθος και την προσήλωση στη στιγμή, χαρακτηριστικά που δημιουργούν κάθε φορά μια ξεχωριστή, απόλυτα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.
Τον τελευταίο χρόνο οι Terrapin δουλεύουν – τόσο στο στούντιο, όσο και live – το υλικό που θα αποτελέσει το δεύτερο άλμπουμ τους, το οποίο θα αρχίσουν να ηχογραφούν σύντομα.

Βασίλης Αθανασιάδης : φωνή, κιθάρα
Γιώργος Τζίβας : τύμπανα, κρουστά
Κώστας Σιδηροκαστρίτης : μπάσο, φωνή

https://www.facebook.com/terrapin.gr/
https://godrecordsgardenofdreams.bandcamp.com/album/terrapin-sanctuary

Είσοδος 7€
Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 5€


Δεν υπάρχουν σχόλια: