Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Εκλογές: Μια από τα ίδια με μόνη ηλιαχτίδα την ήττα των Νεοναζί!


Άλλη μια εκλογική αναμέτρηση στην φτωχή χώρα μας πέρασε με τον δικομματισμό να επικρατεί για άλλη μια φορά. Και πάλι η ανικανότητα των αστών πολιτικών να κυβερνήσουνε αποτελεσματικά προς όφελος της χώρας και των πολιτών είχε ως αποτέλεσμα  μια ακόμα εναλλαγή στην κορυφή της εξουσίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε τις πολιτικές του κολοτούμπες, την δεξιά πολιτική στροφή του και φυσικά την αλαζονία του στην εξουσία  και οδήγησε την μερίδα των αναποφάσιστων , αυτών δλδ που κρίνουν τον νικητή κάθε φορά, στην Νέα Δημοκρατία. 

Πισωγύρισμα για την χώρα σίγουρα, αλλά αναμενόμενο αφού όταν δηλώνεις αριστερός αλλά ασκείς ξεκάθαρα δεξιά πολιτική ουσιαστικά στρέφεις τον κόσμο πίσω στη δεξιά. Μεγάλη η ευθύνη όμως και της υπόλοιπης αριστεράς που δεν εμπνέει κάθόλου τον κόσμο και παραμένει στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων. Κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτόν τον χώρο και σύντομα για το καλό της χώρας.

Η μόνη αισιόδοξη νότα στις Ευρωεκλογές, ήταν η εκλογική πτώση της Χρυσής Αυγής. Ευτυχώς παρότι σε όλη την Ευρώπη είχαμε έξαρση των ακροδεξιών και φιλοναζιστικών μορφωμάτων, στην Ελλάδα ο κύριος εκπροσωπός τους έπαθε μια μεγάλη μείωση του εκλογικού του ποσοστού κι ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσει και ακόμα μεγαλύτερη στις επερχόμενες εκλογές. Και πια είναι καιρός  να τελειώσει και αυτή η ρημάδα η δίκη των φονιάδων του Πέτρου Φύσσα, και να αποδωθεί επιτέλους δικαιοσύνη!

Τέλος για όλο αυτό το κόσμο που ασχολήθηκε με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές συγχαρητήρια σε όσους εκλέχτηκαν και ειδικά σε όλους τους νέους ηλικιακά πολιτικούς, αλλά τώρα θα πρέπει κι αυτοί να αποδείξουνε σε όλους μας ότι όλα όσα λέγανε και υποσχόντουσαν δεν ήταν "φούμαρα" μόνο και μόνο για να εκλεγούνε και να βολευτούνε. Αν δεν μάθουμε όλοι πρώτα να δίνουμε και να προσφέρουμε στον τόπο μας , τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: