Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Έκλεισε ο νέος Παναθηναϊκός- Οι έξι νέοι ξένοι παίχτες


Με την σημερινή μεταγραφή του Wesley Johnson ο Παναθηναϊκός "έκλεισε" το ρόστερ του και τους ξένους παίχτες του, που μαζί με τον Thomas (τον μόνο ξένο που έμεινε από πέρσι) είναι 7 για φέτος.
Ας δούμε τα φετινά αποκτήματα έναν προς έναν:


Jimmer Fredette

Σούτινγκ-γκαρντ, 30 ετών, 1.88, γεννημένος σκόρερ, στην Αμερική πασίγνωστος λόγω των εκπληκτικών του επιδόσεων στο NCAA, δεν μπόρεσε να πιάσει στο NBA, έπαιξε 3 χρόνια σην Κίνα, γύρισε για λίγο στους Phoenix Suns κι από κει ήρθε στον ΠΑΟ αφού ήταν εδώ και χρόνια διακαής πόθος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού από τον Καλάθη και μετά!





Wesley Johnson


Σμολ φοργουορντ-σουτινγκ γκαρντ, 32 ετών,2.01, πολύ καλός αμυντικός, all-around παίχτης, με σταθερά ποσοστά στα σουτ, έχει παίξει πάνω από 600 παιχνίδια στο NBA, ήταν Νο4 στα ντραφτς του 2010 και αποτελεί την δέυτερη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟ φέτος!




Tyrese Rice

Δαιμόνιος πλέι-μέικερ, 32 χρονών, 1.85, γεννημένος σκόρερ, έχει κατακτήσει Euroleague με την Maccabi, έχει ψηφιστεί MVP του φάιναλ-φορ, θα είναι το μπακ-απ του Νικ στον άσσο!





Jacob Wiley

Δυναμικό και γρήγορο 5αρι, 24 ετών, 2.03 εντυπωσίασε πέρσι στα Κανάρια και φέτος θέλει να δείξει ότι μπορεί να αναδειχτεί σε μια μεγάλη ομάδα!





Ben Bentil

Παουερ-φοργουορντ και σεντερ, 24 ετών ,2.06, τον είχε ο Πεδουλάκης στο Περιστέρι και αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους παίχτες του πρωταθλήματος, καλός σουτέρ, άπειρος από Ευρωλίγκα όμως, θα πρέπει να τα δώσει όλα για να καθιερωθεί.




Rion Brown

Σμολ-φοργουορντ και σουτινγκ γκαρντ, 27 χρονών, 1.98, εντυπωσίασε φέτος στον Προμηθέα, πιθανότατα θα είναι ο 7ος ξένος του ΠΑΟ, η μεγάλη του ευκαιρία στην Ευρωλίγκα να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο που έχει! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: