Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο NBA και στους Bucks!


Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά από δυο χρόνια δυναμικής παρουσίας στον Παναθηναϊκό όπου και κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA στους Milwakee Bucks, όπου θα αγωνίζεται για τα επόμενα δυο χρόνια δίπλα στον μικρό του αδερφό Γιάννη.




Ο Θανάσης αυτά τα δυο χρόνια διακρίθηκε για το πάθος του όποτε έμπαινε μέσα στον αγώνα καθώς και για την προσήλωση του στην άμυνα. Παρ'ότι τεχνικά ήταν πίσω από τους συμπαίχτες του, ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητα του τον έκανε σχεδόν πάντα έστω και σε μικρό χρόνο συμμετοχής να είναι μέσα στους διακριθέντες και να ξεσηκώνει με καρφώματα τον κόσμο του Παναθηναϊκού.


Είναι δεδομένο ότι θα μας λείψει από τον Παναθηναϊκό, αλλά από την άλλη είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα του αφού θα παίζει πια στα μεγάλα σαλόνια του NBA. Μεγάλη η τιμή και για τον Παναθηναϊκό που γίνεται και η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει ως τώρα "δώσει" στο NBA, 4 Έλληνες παίχτες (οι προηγούμενοι ήταν οι Φώτσης, Σπανούλης και Καλάθης).
Καλή του επιτυχία!



Δεν υπάρχουν σχόλια: